practice work
River Retreat-T-Space River Retreat-T-Space River Retreat-T-Space River Retreat-T-Space
River Retreat

— showcase
River Retreat

This quirky period property is located along the banks of the river Thames. Originally an upside-down property, our clients wanted to relocate the kitchen and main living area to the ground floor to accommodate a change of pace in their lives.

Our solution was a sympathetically designed glazed gable extension mirroring the detail of the original house; this new space now houses the kitchen, which opens into the garden with views of the river. Freeing up space in the existing house allowed for the rearrangement of the living area to the ground floor; along with the creation of a new large master suite at first floor level together with a newly installed lift for ease of access.

Client
Private Residential
Status
Completed